Inschrijvingen

Broers en zussen

De eerste 2 schoolweken van januari kunnen broers en zussen met voorrang inschrijven op onze school. Hebt u de voorrangsperiode gemist, dan moet u wachten tot de start van de vrije inschrijvingen op 1 maart. Uw kind heeft dan geen voorrang meer.

Vrije inschrijvingen

Op 1 maart 2018 om 8u30 starten de vrije inschrijvingen voor schooljaar 2018-2019.

U kan niet telefonisch inschrijven.

Wat brengt u mee ?

• Identiteitsbewijs van uw kind met het rijksregisternummer van uw kind. Dit staat bv. op het Kids-ID of op de kaart van de mutualiteit.
  • Voor kinderen van de lagere school: het laatste rapport van uw kind.
  • Indien van toepassing, het verslag voor buitengewoon onderwijs van uw kind.

Instapklas

Voor volgend schooljaar (2018-2019) kunnen kinderen van het geboortejaar 2016 zich inschrijven.
Uw kind kan instappen vanaf de leeftijd van 2,5 jaar. We hebben 7 instapdagen: na elke vakantie, op 1 februari en na Hemelvaart (3 juni 2019)