De visie van de school bestaat uit 3 pijlers:

Groeikansen

We willen dat al onze kinderen met plezier groeien. Daarom

• dagen we hen uit,
  • stimuleren we hen om verwonderd op onderzoek te gaan,
  • laten we hen zelf ontdekken,
  • geven we hun een duwtje in de rug,
  • sturen we bij
  • en tonen we de weg

in de klas,
in onze tuin,
op onze speelplaats,
op uitstap.
Overal en altijd.

We geloven dat ze zo niet alleen groeien, maar groeien met goesting!

Warme school

Je kind een warme leer- en leefplek bieden waarin het met goesting wil en kan groeien. Daar is het ons om te doen. We zijn er dan ook echt van overtuigd dat een kind beter presteert als het zich goed voelt. Onze school werkt er elke dag aan om een warme plek te zijn waar kinderen  intellectueel en emotioneel kunnen groeien. Een veilig leernest waar kinderen in zichzelf geloven en daardoor elke dag een stapje verder staan.

Groene oase

Kinderen krijgen bij ons letterlijk ademruimte. Onze school is immers helemaal omgeven door groen. Groen waarin we sporten en ontspannen: veel grasruimte, (fruit)bomen en struiken om tussen te spelen, een grote speelplaats met een nieuw speeltuig en een fitometer. Groen waarin we onderzoekend leren. Onze didactische (moes)tuin heeft tal van exploreer- en leermogelijkheden. Dat groen is een heuse troef voor een basisschool waar kinderen naast leren zich ook echt moeten kunnen uitleven.